Vi hjälper er att utveckla ert varumärke.

Genom utbildning, noggrannhet och passion för det vi gör hjälper Optify dig att öka din synlighet på nätet. 

Våra kunder

Party Centre jobbar inom service industrin och har under en längre tid inte varit så aktiva på nätet. Trots att de har haft en webbplats tidigare så var denna utdaterad och saknade en del för att öka deras närvaro online. Därför var vi tvungna att starta om från början. Målet med projektet var att ge hemsidan ett lyft både funktionsmässigt men även utseendemässigt. Eftersom att man tidigare inte haft en tydlig designmässig profil var utmaningen från vår sida att skapa en sådan. Som alltid jobbar vi mot att skapa en SEO-vänlig hemsida och hade som fokus även här att uppnå det. 

Tack för en snygg och funktionell hemsida. Kan starkt rekommendera Optify!

– Adam från partycentre.se

Om Party Centre

“Med hundratals olika produkter i sortimentet och lång erfarenhet vill vi på Party Centre hjälpa och vägleda er till lyckade evenemang. Ingen kund är för liten – och ingen för stor.”

Om du behöver hjälp med att möblera ditt bröllop, din fest eller ett företagsevenemang i Göteborg och närområde så gå in på partycentre.se och kika på deras produkter!

Som ett nystartat företag kan det vara svårt att hålla koll på allt samtidigt, inte minst marknadsföringsdelen. Därför hjälpte vi Amanda med att sätta upp hennes hemsida, anpassa den SEO-mässigt och även att sätta upp samt starta en kampanj på ett Google Ads konto. Som ett nytt företag har man oftast inte heller hunnit bygga upp en designmässig identitet och därför hjälpte vi Amanda även både med hennes logotyp samt färgschema och design på hemsidan.

Tack för ett toppenjobb ⭐️ Är mycket nöjd med min hemsida. Kan varmt rekommendera Optify!

Amanda från liftedbyamanda.se

Om Lifted by Amanda

“Lifted by Amanda har som mål att höja kundernas välmående i en lugn och avkopplande miljö. Jag är certifierad inom lashlift och browlift. Med kunden i fokus och min passion för skönhet strävar jag alltid efter bästa resultat. Välkommen att boka din behandling!”

Om du är i Göteborgsområdet och vill ha en skönhetsbehandling av dina ögonbryn eller fransar så tycker vi att ni borde kika in på liftedbyamanda.se!

Elin hade innan vårt projekt endast en profil på Instagram. För att kunna ta nästa steg i sin synlighet på nätet bestämde hon sig för att kontakta oss och bad om att få en hemsida i portfolio-format. Efter en diskussion om vad hon ville framhäva och vilken design hon var ute efter så landade vi i en skräddarsydd lösning. Elin var dessutom utan logotyp tidigare och även detta hjälpte vi henne med att utveckla.

Optify hjälpte mig att få igång min hemsida på ett skönt och professionellt sätt.

– Elin från elinanvegard.se

Om Elin Anvegård

“Jag älskar att rita och skapa och har gjort det hela mitt liv.

Främst målar jag i akvarell men de senaste två åren har jag upptäckt den digitala världen. Från 2019 till 2021 studerade jag Grafisk Design och Kommunikation på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Där lärde jag mig allt mellan himmel och jord om grafisk design och även hur reklambranschen fungerar.

Under våren 2021 praktiserade jag på nöjestidningen Djungeltrumman. Nu har jag efter erfarenhet från en byrå tagit steg ut i frilansvärlden, hoppas vi ses!”

Om du har planer på att hänga upp nya tavlor på väggen, vill få något porträtt avmålat eller liknande så tipsar vi om att gå in på elinanvegard.se!

Synas

Kunder

Konvertering!

Digital markandsföring genom Google, Instagram och Facebook!

Vi vet att det finns en uppsjö av företag som erbjuder marknadsföringstjänster och att det kan kännas krångligt att välja. Därför gör vi det lätt för dig! Hos oss får du alltid:

Kom i kontakt med oss direkt
eller be om en offert!

Kom i kontakt med oss direkt eller be om en offert!

Beskriv ditt ärende tillsammans med dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.